Ahogy korábban írtuk, kikerült egy fotó a jelenleg elvonón lévő Molnár Gusztávról, melyet a rehabilitációs intézmény tett közzé saját Facebook-oldalán. A kép alapján sokat hízott az alkoholista színész, akinek állapotáról egy jóbarátja mondott további részleteket.

Egyelőre úgy tűnik, hogy jobb állapotban van az RTL Klub gyerekverő színésze, akinek pár éven belül teljesen tönkrement az élete az alkoholfüggősége miatt. Nemcsak magára, hanem környezetére is káros hatással volt Molnár Gusztáv viselkedése, emiatt nem láthatta kisfiát és második felesége is elhagyta, mert nem bírta tovább a lelki terrort.

Ennek ellenére sokan támogatják az alkoholista színészt a gyógyulásban, volt felesége Fazekas Vivien és barátai is remélik, hogy a férfi visszakapja az életét a rehabilitáció után. Bár már több elvonót is megjárt, azokat mindig otthagyta, most viszont egy nagyon szigorú intézetben helyezték el barátai a szinte halál közeli állapotban lévő színészt. Egyik jóbarátja, L. Péterfi Csaba korábban már mesélt Molnár Gusztávról, most ő is abban bízik, hogy Komlón végre sikerrel járhat.

L. Péterfi Csaba Pécsi Ildikó fogadott fiaként vált ismerttéForrás: L. Péterfi Csaba Facebook

Nagyon örülök annak, hogy a fotó alapján Gusztáv felépülőben van, láthatóan kisimult az arca. Azt gondolom, létfontosságú, hogy végigcsinálja az egy éven át tartó kezelést, akkor is, ha lesznek mélypontjai a gyógyulás felé vezető úton. Bár mi nem kommunikálhatunk vele semmilyen formában, azt tudnia kell, hogy mindenben mellette állunk és támogatjuk. Az emberek szeretnek ítélkezni, de tudni kell, hogy az alkoholizmus egy betegség, amit sok esetben depresszió okoz - mondta a Borsnak bizakodva L. Péterfi Csaba, aki Pécsi Ildikó fogadott fiaként vált ismertté.

A férfi korábban már beszélt arról, hogyan indult el Molnár Gusztáv a lejtőn és ezt a folyamatot L. Péterfi is végig követte, hiszen nem messze laktak egymástól.

"Ő egy nagyon érzékeny művészember, akinek már a hirtelen jött sikert is nehezen sikerült feldolgoznia. Majd, amikor jött a pandémia, minden megváltozott, hirtelen elmaradoztak a munkái, és légüres térbe került. Bár nagyon sokan próbáltunk neki segíteni, ő sajnos az ivásba menekült" - emlékezett vissza L. Péterfi Csaba arra az időszakra, amikor megismerte Molnár Gusztávot.

Most mégis abban bízik, hogy a mélypontok ellenére jó helyen van és kitart az egykori színész, és abban is, hogy újra lehet karrierje a felépülése után.

Ha visszaemlékszünk, más színész is volt már hasonló helyzetben, és még olyan sokan vannak, akik ugyanezt az utat végigjárják, csak épp nem tudódik ki a dolog. A művészvilág ebből a szempontból megértőbb, elfogadóbb, Gusztáv számára sem lesz akadály, hogy a démonjai legyőzése után újra bizonyítsa a tehetségét" - próbálta mentegetni Molnár Gusztávot L. Péterfi Csaba. 

Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv jó kapcsolatot ápoltak Pécsi Ildikó fogadott fiával, L. Péterfi CsabávalForrás: L. Péterfi Csaba Facebook