Így készül a Sztárban sztárra Tóth Andi - videó

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tavaly decemberben jelentették be a nagy hírt, hogy nemcsak egy, hanem két taggal is bővül a Sztárban sztár legújabb évadának zsűrije, mégpedig Marics Peti és Tóth Andi csatlakozik hozzájuk, Makranczi Zalán távozását követően. Tóth Andi most a TV2-nek beszélt arról, hogyan készül a megtisztelő feladatra és milyen érzések kavarognak benne a műsorra készülve.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi vagány bőrszettjében ült be a TV2 riporterének székébe és elmondta, hogy izgatott a feladat miatt, de valószínűleg ő lesz a legszigorúbb zsűritag, senkinek nem ad jópofizás miatt tíz pontokat.

De itt kérik, szóval igyekszem majd finoman fogalmazni. Nem fognak majd repkedni a 10-esek csak úgy, mert te szimpi vagy. Biztos én leszek a legszigorúbb" - fogalmazott Tóth Andi.

Szerinte zsűriként is olyan komolyan kell venni a feladatot, mint versenyzőként, mert nagyon fontos dolguk van szakmailag. Egy dolgot okoz jelenleg nehézséget számára, hogy olyanokat kell majd pontoznia, akik régebb óta vannak a pályán, mint ő és ez elég furcsa szituációkat eredményezhet.