Már szóba sem állnak egymással a Fekete Vonat sztárjai

Fekete Vonat, L.L. Junior, Mohamed Fatima, Beat
Vágólapra másolva!
Ahogy korrában megírtuk, csúnyán végződött a Fekete Vonat huszonöt év utáni újraegyesülése, melyet egy fergeteges Aréna-koncerttel terveztek megünnepelni. Már tervben volt több koncert is az idei évre, de már az első közös fellépés olyan feszültséget szült a zenészek között, ami miatt szinte azonnal feloszlottak. Eddig L.L. Junior tartotta magát és nem beszélt részletesen a történtekről, most mégis úgy döntött tisztázza magát és a TV2-nek elmondta a saját szemszögéből hogyan látja az elmúlt hetek eseményeit.
Vágólapra másolva!

Eleinte nagyon úgy tűnt, főleg Mohamed Fatima nyilatkozataiból, hogy ő és a munkásszállón nyomorgó Fehér Tibor "Beat" is L.L. Juniort hibáztatja azért, hogy nem lett olyan sikeres a koncert, mint ahogy ők azt várták. Itt elsősorban gazdasági sikerekre gondoltak, ugyanis nem lett annyi bevétel, mint ahogy azt előre kalkulálták. L.L. Junior mélyen hallgatott, még akkor is, amikor az énekesnő úgy kommunikálta a történteket, mintha az őt okolná. Most a Tények riporterének elismerte, hogy ő is úgy érezte, Mohamed Fatima őt hibáztatja, legalábbis olyan kétes megjegyzéseket tett, amiből ezt lehetett leszűrni.

20 év után álltak együtt újra színpadra a Fekete Vonat énekesei Forrás: L.L. Junior Instagram

A teljes igazságot még most sem tudni, de L.L. Junior is elismerte, hogy pénzügyi vita áll a botrány hátterében, ő épp ezért adományozta el a nyereség ráeső részét a Cseppkő Gyermekotthon részére, akik velük együtt léptek fel az év eleji Aréna-koncerten. A rapper úgy gondolja, hogy kár ezt a dolgot tovább boncolgatni, az elszámolásból és a papírokból úgyis kiderül, hogy nem történt sem csalás, sem átverés, ami a szervező állításait is igazolhatja majd.

A Fekete Vonat Forrás: Mohamed Fatima Instagram

L.L. Junior a riporter kérdésére elárulta, nem lepte meg az, hogy így végződtek a dolgok közte és zenésztársai között, szerinte ez várható volt. Jelenleg nem is beszélnek egymással, mert szerinte nincs is miről, de egyébként nem neheztel rájuk és idővel majd megoldódnak a dolgok.

Jelenleg az történik, hogy nincs hajlandóság egyikünkben sem beszélgetni, szerintem okunk sincs most nagyon beszélni. De én is várok valamit a másik oldaltól, ha ez leülepedett és végre tisztán látják a dolgokat" - mondta L.L. Junior, aki azt is elárulta, hogy a fellépés előtt nem volt jól, mivel szalmonellafertőzésből gyógyult éppen.