Szereti a franciázást és műpéniszeket vesz ajándékba a barátnőinek. Több szexi képért lapozzon!

A brit Love Island műsorvezetője, Maya Jama elmesélte, hogy részt vett egy szexpartin, amit a Killing Kittens nevű cég tartott, amelyet Kate Middleton iskolai barátnője, Emma Sayle alapított. "Eleinte nagyon szkeptikus voltam, és azt gondoltam, hogy ez nagyon furcsa lesz... Nem hirtelen történnek ott a dolgok, lassan valaki a sarokban elkezd csókolózni egy másikkal, valakinek kicsit odébb lekerül a felsője, valaki pedig már a medencében van" – emlékezett.

Maya Jamahttps://www.instagram.com/mayajama/

Amikor megkérdezték, hogy olyan volt-e, mintha egy orgián vett volna részt, azt válaszolta: "Eléggé". "Ott voltam a produceremmel és a rendezőmmel, akik mindketten nős férfiak, és nők közeledtek hozzájuk, akik durva dolgokat kértek tőlük" - emlékezett vissza.

Egy műsorban arról beszélt, hogy a 69 a kedvenc száma, ebből nem nehéz rájönni, hogy kedveli a franciázást. Máskor megjegyezte, hogy elnézné a barátjának, ha Beyoncéval feküdne le – majd sietve hozzátette, hogy csak abban az esetben, ha ő is ott lehetne.

Egy női magazinban pedig elárulta, hogy szívesen ajándékoz a barátainak szexjátékokat. "Folyton dildókat veszek a barátnőimnek. Nem tudom, hogy ez butaság-e, de egyszerűen csak arról van szó, hogy sok barátnőm még soha nem használt műpéniszt, pedig már 25 fölött vannak. (...) Magányosak voltak, és szerintem mindenkinek kellene egy dildó."

Több szexi képet és videót mutatunk róla, lapozzon!