A kétezres évek elején vált szokássá, hogy egyes énekesek már nemcsak fülbemászó dallamokkal hívták fel magukra a figyelmet, hanem testi adottságaikat is bevetették a siker érdekében. Nem véletlen, hiszen az internetes videómegosztóknak nagy szerepe lett a zenészek életében, mivel a közönség elsősorban ezeken a felületeken hallgat zenéket. Így a megtekintésekért keményen meg kell dolgozni a popsztároknak, akik idővel rájöttek, hogy minél több a szex és a meztelenség egy-egy videóban, annál nagyobb sikert arathatnak és annál több pénzt kereshetnek. Lássuk a legerkölcstelenebb énekesnők erotikus videóit!

Cardi B

A harmincéves, nagy melléről, és még annál is nagyobb hátsójáról elhíresült rappernő már többször vetkőzött teljesen meztelenre a művészet kedvéért. A Press című dalához forgatott klipben mellbimbóját csak egy csillag alakú mellbimbótapasszal takarta el és szemmel láthatóan nem jött zavarba attól, hogy teljesen meztelenül kell sétálgatnia a kamerák kereszttüzében. A klip felénél feltűnik még egy tucat pucér nő is, akik szintén ruha nélkül táncolnak az énekesnővel az élen. Cardi B nem szeret egyedül vetkőzni, később a Wild Side című duettben Normanival pózoltak anyaszült meztelenül.

Cardi B és Normani a Wild Side klipjébenForrás: YouTube/Normani
A nagymellű énekesnő a táncosokkal együtt vetkőzött meztelenreForrás: YouTube
Cardi BForrás: Cardi B

 Britney Spears

Karrierje kezdetén nem volt magától értetődő, hogy Britney Spears gátlások nélkül levetkőzik, mint az utóbbi időben. A hosszú éveken át gyámság alatt lévő énekesnőről sokan úgy gondolják, a rengeteg magamutogatással szeretné kiadni magából az évek alatt felgyülemlett stresszt, amit a bezártság és kiszolgáltatottság okozott. Korábbi klipjeiben is szerette magát mutogatni, de első és legemlékezetesebb vetkőzése a Womanizer című dalához forgatott videóban történt, amikor még mentálisan jól volt. A közösségi médiában történő magamutogatása inkább nevetséges, mint szexi, de sok követője aggasztva figyeli, hová jutott az egykori pophercegnő.

Britney Spears az utóbbi időben sokat meztelenkedikForrás: Instagram/Britney Spears
Britney Spears meztelenülForrás: Instagram/Britney Spears
Britney Spears karrierje csúcsánForrás: instagram.com/britneyspears/


Katy Perry

Az énekesnő már a kezdetekkor szexualitásával próbálta felhívni magára a figyelmet, bár azóta lenyugodott férje, Orlando Bloom oldalán, akitől egy kislánya született. Perry a California Gurls című dalában mutogatta meztelen testét, bár esetében inkább jellemző a mesebeli hangulat és kislányos stílus, mint az erotika. Mindezek ellenére is merészre sikerültek pucér jelenetei a videoklipben, melyben egy vattacukorfelhőn hasal ruha nélkül - írja a People.

Katy Perry a California Gurls klipjébenForrás: YouTube/Katy Perry
Jó pénzért levetkőzött már divatcégeknek isForrás: Instagram/Katy Perry

A cikk folytatásáért lapozzon!