Így vészelte át a válása utáni nehéz időszakot Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska
Vágólapra másolva!
Széphalmi Juliska eddig sem titkolta, hogy nagyon megviselte a válása. Sánta Lászlóval igazi nagy szerelem volt az övék, nehezen dolgozta fel a szétválást.
Vágólapra másolva!

Hét évig alkotott egy párt Széphalmi Juliska és Sánta László, akik sokáig küzdöttek a házasságukért, többször jártak párterápián is. Végül belátták, nem megy tovább, beadták a válási papírokat. Hivatalosan tavaly májusban ki is mondták a válást.

Forrás: Széphalmi Juliska/Instagram

- mesélte a Borsnak Juliska. "Mi akkor is minden darabban együtt voltunk, mindig egyszerre voltunk a színházban. De jött a Covid miatti bezárás, majd az operáció miatt kiestem a munkából. Talán így volt ez jó, mert az első időszakban nehezen viseltem volna, hogy állandóan találkozunk, látom..." - mondta.

Arról is mesélt, hogy milyen egy darabbban szerepelni a volt férjével. "Most már könnyebb, nem jelent gondot. Túl vagyok a gyász folyamatán, nehéz volt, de tovább léptem. De szerencsére hiába minden darabban, amiben benne vagyok, ő is szerepel, de nem vagyunk egyszerre színpadon, nincs kontaktunk. Sőt már tudom benne a jót is látni, praktikus, hogy itt a színházban, amikor együtt dolgozunk, könnyen meg tudjuk beszélni a gyermekünk körüli teendőket, mondjuk kivel, mikor van."