Berki Mazsi nem titkolja tovább, hogy új barátja van. Most egy plázában jártak együtt, ahol közös fotók is készültek róluk.

A Bors egyik olvasója arról számolt be, hogy csak úgy izzott a levegő a pár tagjai között, többször is gyengéden megérintették egymást kezét, hosszasan néztek egymás szemébe. Ez azt bizonyítja, hogy a kezdeti nehézségek és viták után újra együtt vannak.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Igencsak meglepődtem, amikor az ebédemre várva megláttam Mazsiékat. Annyira nem követem a szerelmi életét, de azt olvastam, hogy Berki Krisztián tavaly májusi halála után új párra lelt. Mindketten sportosan voltak felöltözve, nem kizárt, hogy edzeni voltak együtt. Én azt láttam, hogy elképesztő az összhang közte és a férfi között, izzott köztük a levegő, és igencsak gyakran értek egymáshoz - mondta az olvasó.

A lap szerint Mazsi épp abban a bevásárlóközpontban randizott, ami a férje kedvenc helye volt, már csak azért is, mert szinte naponta látogatta a pláza felkapott edzőtermét, utána pedig szívesen ebédelt vagy vacsorázott az első emeleten található helyeken.