Laky Zsuzsi férje tíz éven keresztül volt a drog rabja, korábban már írtunk arról, hogy 29 millió forintot drogozott el az egykor heroinfüggő sportoló. Dietz Gusztáv most Palik Lászlónak mesélt a Futtában című műsorban.

Az egykori sportoló többek közt a korábbi drogfüggőségéről is mesélt, pontosabban arról, hogy le lehet szokni a szerekről.

Kell találni valami más kattanást. A jó szokásoknak és a rosszaknak is megvan az eredménye, azzal az energiával, amivel szúrtam magamba a heroint, ugyanazzal az energiával kezdtem kábé sportolni. Ennek is meglett az eredménye, ez is egy kattanás, egy drog. (...) Én nem tartom magam MMA-snak, nekem komoly eredményeim földharcban vannak, edzés szintjén tudom oktatni" - magyarázta.

Forrás: Instagram/Dietz Gusztáv

Azt mondja, mostanság emberutálata lett, nem szeret annyit emberek közt lenni.  "Az elmúlt két, pandémiával teli év alatt nekem olyan emberutálatom lett, annyira szeretnék mindentől messze kerülni. Bizonyos embereket nagyon szeretek, de most, hogy ott van a család... így azokkal az emberekkel, akikkel korábban napi kontaktban voltam, most havonta egyszer találkozom, elmegyünk dumálunk, mit tudom én. De ennyi" - mesélte.