A színésznő éli a szingli édesanyák életét, saját bevallása szerint pedig már nem vágyik érzelmi függőségre, és egyedül is jól boldogul - ezt állítja.

Gregor Bernadett a mai napig rengeteg színházi darabban játszik, de 50 felett már egész más szerepeket kap, mint korábban.

"Nagyon sokáig én voltam az ügyeletes fiatal lány, jó volt. Szerettem azt az időszakot, de a mostanit is szeretem! Tényleg jóban vagyok a korommal, igaz, tavaly, az 50. születésnapom után kellett két hét, hogy megszokjam. Nem küzdök erőlködve azért, hogy fiatalabbnak nézzek ki, de persze, odafigyelek magamra" - mesélte, hozzátéve: most, 50 évesen, sokkal jobban érzi magát, mint 20 évesen.

Forrás: Gregor Bernadett /Facebook

A színésznő már kétszer volt férjnél, ám most egyedülálló, de ez az állapot egyáltalán nem zavarja. A családjára és a barátaira bármikor számíthat, ő pedig ma már senkitől nem szeretne függeni, mert belefáradt a különböző játszmákba.

Biztonságérzetet ad, sőt szabadságot, hogy mindent meg tudok oldani egyedül. Nem szorulok rá senkire sem anyagilag, sem más dologban, és ez nagyon-nagyon jóleső érzés. Nem akarok senkitől semmilyen értelemben függővé válni. Nem vágyom érzelmi függőségre, játszmákra. Hogy az én napom attól függjön, a másiknak éppen milyen napja van...

– nyilatkozta a Ripostnak.