Az áramlopásért börtönre ítélt Lagzi Lajcsi azt mondja, fullad, bevonult egy magánkórházba

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Az áramlopásért másodfokon három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi az egészségi állapota miatt aggódik. A trombitás úgy érzi, lelki eredetű problémái vannak.
Vágólapra másolva!

– Az utóbbi időszak történései nagyon megviseltek, és nemcsak pszichésen, hanem egészségileg is, ami összeomlóban van. Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Azt hittem, sohasem fogy el belőlem a lendület, de most úgy érzem, mégis - panaszkodott a Blikknek a börtönre ítélt Lagzi Lajcsi, akire egyre többször törnek fulladásos rohamok. Legutóbb a kisebbik fia, István is szemtanúja volt egy ilyennek, aki annyira megijedt, hogy azonnal mentőt akart hívni, ám az édesapja nem engedte.

Galambos Lajcsi Frizbi TV

– Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig. Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat. - magyarázza a trombitás, aki hamarosan megkapja a behívóját a börtönbe.