G.w.M és Gáspár Laci után most Zámbó Krisztiánt és MC Hawert szidja Szabyest.

Szabyest nem áll le, G.w.M és Gáspár Laci után újabb magyar énekesekre támadt: egy darabig még elérhető Instagram-sztorijában arra a kérdésre válaszolt, hogy mit keres egy tehetségkutató zsűrijében Gáspár Laci, itt szedte elő Zámbó Krisztiánt.

SzabyestForrás: Instagram/Szabyest

"Akár Zámbó Krisztiánt is be lehetne ültetni, mert ő Jimmy fia, és örökölte a tehetségét. Habár ebből sokat nála se láttunk, mert több mint 10 éve vergődik az édesapja emlékével a médiában, de saját egyénisége azóta nem alakult ki... Ez az ember egy gumiszerelő műhelybe vagy egy kocsma pultjába is kevés lenne, mégis azt látod, hogy Zámbó Krisztián a téma" – írta.

Zámbó KrisztiánForrás: Zámbó Krisztián/Instagram
Mc HawerForrás: MC Hawer

"Édesapja slágerdalait tartalmatlan videoklipekkel tiporja el. Ha ezeket tényleg csak így sikerül, egy minőségtelen rapnek nevezett hablattyal rekreálni, akkor érdemes lenne bele sem fogni vagy a saját karrier építésén gondolkodni... Sosem felejtem el az MC Hawer-verziót se, ha van pusztító előadásmód és zenei felvétel, akkor az mindent visz" – tette hozzá, MC Hawerbe is rúgva egyet a végén.