AS Club 7 egykori tinisztárja, Hannah Spearritt hónapok óta keres ideiglenes szállást a családja számára, mivel nincs hol lakniuk.

Hannah Spearritt neve sokaknak lehet ismerős, hiszen az 1998-ban alakult S Club 7 popegyüttes tagja volt.  Az azóta kétgyermekes édesanya most megrázó vallomást tett: kiderült, hogy pont karácsony előtt vált hajléktalanná a családjával.

Forrás: Hannah Spearritt /Instagram

Mint kiderült, párjával és a kicsikkel egy barátja irodájában kellett lakniuk, ráadásul csak néhány napjuk volt a költözésre, miután a tulajdonos úgy döntött, hogy eladja a londoni ingatlant a fejük felől.

Az elmúlt hónapokban négy különböző helyen húzták meg magukat átmenetileg, és még mindig nincs saját lakásuk.

Egy barátunk megengedte, hogy az irodájában maradjunk. Mi csak nappalinak használtuk. Dolgozhattunk és a gyerekek játszhattak. Extra hely volt. Ott voltak a gyerekek ágyai és kivettük a zsírkrétákat is. Mászókázni is tudtak, szórakoztatónak tartották a gyerekek. Stresszes volt, de meg kell birkózni vele, nem? Főleg a gyerekekkel. Bármi nem tör meg, ahogy szokták mondani" - mondta az egykori sikeres énekesnő a megterhelő időszakról.

Elárulta, hogy olyan betegségben szenvedett, ami az ágyhoz kötötte őt, miközben a szerelmével egy új vállalkozásba kezdtek, de időközben az is befuccsolt. Ezen események sora vezetett ahhoz, hogy most nincs otthonuk - írja a Daily Mail.