A TV2 nem árulja el, ki lesz a következő Nagy Ő, de a legutóbbi évad igen jó nézettséggel futott. A következő szériára több név is felmerült, Szabó András Csutit, Gabriela Spanicot, Király Lindát és Pesák Ádámot emlegették eddig, erről itt olvashat. Az újabb hírek szerint idén Jákob Zoltán, Magyarország 37. leggazdagabb embere lesz a Nagy Ő. A párkereső műsor történetében most először nem egy sztár, hanem egy ismert, vagyonos üzletember keresi majd az igazit.

Hetek óta találgatják, vajon ki lesz az az ismert ember, akinek a kegyeiért idén harcba szállnak a TV2 párkereső valóságshow-jában. A Blikk szerint a 2023-as évben a Crystal Nails tulajdonosa, Jákob Zoltán lesz a Nagy Ő. Ezzel történelmet ír a csatorna, hiszen egy olyan dúsgazdag üzletember keres majd partnert, akinek a vagyona a Forbes magazin szerint 43,2 milliárd forintra becsülhető.

Forrás: Jákob Zoltán/Instagram

A lap információi szerint már keresik is azokat nőket, akik megpróbálhatják meghódítani a dúsgazdag vállalkozót.

A szerkesztők már elkezdték a castingot. Több lány ismerősöm mesélte, hogy a közösségi oldalaikon üzenetben már megkeresték őket a készítők, hogy szeretnének-e jelentkezni a műsorba, ezzel esélyt adva annak, hogy elnyerjék egy híres személy kegyeit – mondta lapnak az egyik olvasó.

Mit lehet tudni A Nagy Őről?

Jákob Zoltán neve sokaknak ismerős lehet, hiszen Magyarországon elsőszámú és a világon is elismert műkörömépítő márka, a Crytals Nails kitalálója és tulajdonosa. Az üzletember kezdetben építészmérnökként dolgozott, majd 20 éve egy barátjának köszönhetően került be a szépségiparba, ma pedig már a hatalmas „körömbirodalma" mellett sikeres ingatlanfejlesztő céget is visz.

Zoltán nem is rejti véka alá, hogy az évek alatt komoly vagyonra tett szert. A közösségi oldalain és a több televízióműsorban is megmutatta már, milyen pompában éli a mindennapjait. Egymilliárd forintot érő luxuslakásban él a fővárosban, garázsában négy értékes Ferrari parkol, és havonta 10 napot tölt külföldön.

Forrás: Jákob Zoltán/Instagram

A magánélete azonban már nem ilyen sikeres. Többször volt házas, de mindegyik kapcsolatnak válás lett a vége. Egy fia született – aki jelenleg is a cégénél dolgozik –, valamint két lánya, 12 és 15 évesek, akiket a volt feleségével közösen nevelnek. Jákob egy ideje egyedül él, de vágyik egy gondoskodó társra, akit nemcsak a pénze érdekel.

Ismerkedni könnyen lehet, de jól ismerkedni nehezen. Nehéz kiszúrni, hogy kit mi érdekel bennem. Van, akit a pénz, de van, akit én. Jó lenne néha, ha el tudnám titkolni a vagyonom, de ilyen csak a mesékben létezik. Én egy csomag vagyok, a vagyonommal együtt. Ha valaki nem tud erről, és később derül csak ki, megváltozik minden" - mesélte korábban a Mokkában Jákob, aki hozzátette: ma már ki tudja szűrni, kik azok a hölgyek, akik csak a pénze miatt akarnak hozzá közelebb kerülni.