Berki Mazsi legújabb posztja ismételten felháborodást keltett.

Berki Mazsi közösségi oldalain gyakran tűnnek fel reklámok. Ezúttal az özvegy egy olyan vitamint népszerűsít, ami a hajnövekedést segíti elő. Első ránézésre a laikusok azt gondolhatnák, hogy egy csodaszerről van szó, hiszen Mazsinak hosszú haja van. Na de itt jön a csavar, legalábbis követői szerint: hogyan lehet egy terméket reklámozni és azt állítani, neki segített, miközben szemmel láthatóan a saját tincsei nem valódiak? - írja a Bors.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Pont ezt vallotta be egyébként Mazsi korábban, tincseit nem a génjeinek köszönheti, szakemberhez jár, hogy a pótlással hosszabbítsa és dúsítsa hajkoronáját.

Azok közé tartozom, akik naponta moshatnának hajat, hisz annyira vékony szálú a hajam

– vallotta be egy korábbi posztjában, melyben megmutatta, a pótlás nélkül milyen rövid lenne a haja.

"Ne haragudj, de hogy lehet "szemmel látható eredmény", amikor póthajjal vagy a fotón?!" – írta az egyik kommentelő, akinek a véleményét többen osztották is. "Tegyél fel egyszer egy olyan képet, ahol egymás mellé rakod azokat a képeket, ahol le van véve a póthajad... (1,5 év alatt igencsak meg kellett volna erősödjön és nőjön). Nem sokat változott, de tedd fel, hadd lássuk és hadd vonjuk le a következtetést" – kérte számon egy másik hozzászóló.

„Ez a saját hajad azóta? Nem gondolom. Szerintem illene hitelesen reklámozni valamit... 1,5 év... póthajjal. Szupi!" – teszik fel a kérdést a posztja alatt.

Mazsi nem válaszol a kommentelőknek, nem érdekli a kritika ezúttal sem.