Még mindig nagy a szeretet Pamela nagyszülei között, kézen fogva sétálnak, a nagypapa pedig váratlan szerelmi vallomásokat tesz feleségének. Pamela reméli, átélheti ezt az idilli öregkort majd férjével, Bencével.

Hódi Pamela megható vallomást tett: lelki szemei előtt látja, hogy férjével, Bencével együtt öregszenek meg. Idilli képet festett a vágyáról a kétgyermekes anyuka:

Sokat szoktunk arról beszélni Bencével, hogy elképzeljük magunkat a nyaralónkban, ősz hajjal, idős korunkban. Ő ül a hintaszékben, én meg sütöm a sütit az unokáknak... Remélem, átélhetjük azt a szép időszakot, amit most a nagyszüleimnél látok

– árulta el a Borsnak Pamela.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

Ezt azután mondta, hogy kedves videót osztott meg a nagyszüleiről az Instagramján, 24 óráig elérhető Storyban. A felvételen az idős házaspár kéz a kézben sétál egy plázában.

A nagyszüleim közel hatvan éve vannak már együtt, Papa 82 éves, Mama pedig 80 lesz idén. Még mindig nagy a szeretet köztük, csak és kizárólag kézen fogva sétálnak. Papa az elmúlt két évben betegeskedik, azóta főleg a Mama a központ, a minden a számára.

Tegnap bevásárlás közben megállt, és azt mondta Mamának: „Csillag szemem fénye vagy", és könnybe lábadt a szeme. Nagyon megható " - mondta.