Szépen gömbölyödik a pocakja az egykori szépségkirálynőnek, Proksa Szandrának, aki a második kisfiát március közepére várja. A TV2 Életmódi műsorvezetője már a 33. hétnél jár.

Szandra harmadik trimesztere kifejezetten eseménydúsan telik, a család ugyanis egy hónap múlva, tehát a baba születése előtt pár héttel költözik új otthonába.

Forrás: Proksa Szandra/Instagram

"Most már dobozolunk, szerencsére van segítségem, szépen haladunk, de egyelőre úgy érzem, sosem érünk a végére. Számomra nagyon fontos, hogy a két gyermekemnek külön szobája legyen, Edvárdnak eddig is volt, és az új helyen egy külön szinten lesz a két gyerekszoba. Így mindkét kisfiamnak meglesz a saját birodalma. Legelőször ez a rész készül majd el, hogy mire odaköltözünk, már ne legyen festékszag. A mi szobánk, illetve az udvar valószínűleg még nem lesz teljesen kész, de szerencsére Edvárd szereti, ha sürögnek-forognak a különböző szakemberek nálunk" - mesélte.

A műsorvezető igyekszik formában tartani magát a terhesség alatt is, rendszeresen edz.

 Jól érzem magam, bár most már nem annyira komfortos a terhesség, de ez így természetes. Végig sportoltam a várandósság alatt, mostanában az itthoni futógépen szoktam gyalogolni, és közben 1 kilogrammos súlyzókkal edzem a karomat – árulta el a Blikknek.