A színész-producer napokat töltött Indiában egy forgatás miatt.

Árpa Attila néhány nappal ezelőtt tért haza Indiából. A Netflix egyik, saját gyártású bollywoodi sorozatának szerepére kérték fel, melynek egyes részei Párizsban, Budapesten, míg más jelenetei Mumbaiban játszódnak.

"Egy francia nagykutyát játszok benne, aki pénzeli az egyik főgonoszt. Többek között azért is vállaltam, mert így eljuthattam Indiába, ahol még soha nem voltam" - kezdte a Borsnak, s az ott szerzett élményeiről is mesélt. Amikor épp nem forgatott, egyedül fedezte fel a környéket. Nem a turistalátványosságokat vette célba, hanem azokat a helyszíneket, amiket filmekből ismer, mint például a Gettómilliomosban látott nyomasztó környéket, annak ellenére, hogy azt javasolták neki, messzire kerülje el.

A "Ne egyél streetfoodot!", "Ne beszélj idegenekkel, akik sötét sikátorokban jönnek feléd!" "Ne menj be egyedül a gettóba!" felszólításokat nagyjából az első napon megszegtem. Majdnem 4 órán keresztül sétáltam teljesen egyedül a legmélyebb gettóban és a legsötétebb sikátorokba is bementem. Mondhatnám, kihívtam magam ellen a sorsot. Én "adrenalin turista" vagyok. Megkóstoltam egy éjszakai desszertet is, nyers dohánylevélbe csavarnak fűszereket és "virágmagokat", valamint megbolondítják mézzel, amit nem neveznék kellemetlen gasztronómiai élménynek..." - mondta finoman utalva a bódító hatására, amitől gyakorlatilag beállva sétált Mumbai utcáin.

"A többi étel és fűszer már inkább vezetett úgymond neuro-gasztroenterológiai kihívásokhoz" - tette hozzá.

Forrás: Árpa Attila/Instagram

A színész elmondta, a rendőrség komoly intézkedéseket vezetett be a közbiztonságot illetően. Az egyik, hogy sötétedés után a tengerpartot lezárják.

Ott gyűlnek össze a törvényen kívüliek, ennek ellenére becsatlakoztam egy tábortűzhöz a helyiekkel. A mai napig egy rossz gyerek vagyok, szerintem már az is maradok. Ha azt mondják, ne nyomjam meg a piros gombot, én leszek az első, aki rácsap!

- magyarázta.