Tavaly nyáron robbant a hír, hogy Majka és Curtis külön utakon folytatják tovább, mivel az újpesti rapper úgy döntött, inkább szólókarriert szeretne építeni. A teljes igazság azóta sem derült ki a szakításukról, azonban nem túl jó kapcsolatban váltak el egymástól. Majka azóta sem keresett társa helyére mást, most úgy tűnik van rá esély, hogy egy fiatal énekessel folytatják tovább.

Majka a TV2 sikeres tehetségkutatójának mentoraként találkozott a fiatal énekessel, Kaly Rolanddal, akivel egészen a döntőig jutottak közös munkájuk során. Majka szemmel láthatólag nehezen viselte, hogy nem az ő versenyzője nyerte meg végül a tavalyi show-t, most úgy döntött, támogatja őt a zenei karrierjében producerként. 

Kaly Roland a Sztárban sztár leszek! döntőjébenFotó: Csudai Sándor - Origo

Nagyon jó hangulatban telt a forgatás. Petivel egyébként sem lehet unatkozni, mert mindig jó kedve van, amivel feltölt mindenki mást is. Korábban is forgattam már klipet, de ez a csapat hihetetlen profi volt. Az pedig, hogy Majkával készítettünk közös dalt, szintén hatalmas élmény volt" - mesélte a Borsnak Kaly Roland a közös munkáról, melynek végeredményét hamarosan láthatja a nagyközönség is.

"Stílusában visszanyúltunk az oldSchool Hip-Hop-hoz. Egy éjjeli pillangóról szól, aki boldogságot hoz a szürke hétköznapokba. Nyilván ez alapján sokan gondolhatnak az örömlányokra, de valójában a dal mondanivalója az, hogy mindenkinek van valami, ami feldobja, ami kirántja a mindennapokból. Ha még nem tudja mi, vagy ki az, hát keresse meg. Ha valóban egy örömlány az, hát legyen..." - mondta az első közös dalukról Kaly Roland, aki egyelőre nem árulta el, hogy a továbbiakban is számíthatnak-e a rajongók közös dalokra, fellépésekre.

Majka utolsó versenyzője volt Kaly Roland a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadábanFotó: Csudai Sándor - Origo

A témát illetően kicsit zavarba jött és arról magyarázkodott, hogy még sosem volt dolga prostituáltakkal, amikor szóba került, hogy miért épp ezt a témát választották Majkával.

Soha életemben nem fizettem szexért, nem szorultam rá, de ha valakinek ez az élvezet, én nem kövezem meg érte. Az életem eddigi 23 éve alatt nem volt szerencsém örömlányokhoz, így nem tudok nagy élményekről beszámolni" - zárta a témát Kaly Roland, akinek már több felkérése is volt a műsor óta, viszont csak egykori mentorának mondott igent a közös munkára, ugyanis szólókarrierjére szeretne koncentrálni.