Döglött állatokkal és veréssel fenyegették meg Alekoszt

Nagy Alekosz Alekosz csajozás nők
Vágólapra másolva!
Nagy Alekosz szereti provokálni az embereket, néha celebeket, néha civielekt is egyaránt kritizál. Most úgy tűnik, hogy nem jó csoporttal kötekedett, ugyanis csúnya bosszút álltak a megjegyzései után, veréssel is fenyegették, sőt állat tetemekkel dobálták tele az udvarát.
Vágólapra másolva!

Pár nappal ezelőtt kritziálta a horgászokat Nagy Alekosz, miután sokan nagyon felháborodtak bejegyzése alatt, melynek lényege az volt, hogy érti a nőket, miért válnak el azoktól a férfiaktól, akiknek szenvedélyük a horgászat.

Tinderen is hangsúlyozzák: hallal fotózkodók, balra. A horgászok szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok" - írta Alekosz, aki ezzel sokakat magára haragított és már odáig fajult a helyzet, hogy a Magyar Országos Horgász Szövetséget kérte fel, hogy segítsenek rajta és védjék meg a horgászoktól.

Ez a minden szempontból elítélendő, privát szférát megsértő, tulajdont ugyan nem rongáló, de esetleg veszélyeztető cselekedet megtörténte volt a példa arra, amit a halászok az oldalamon lévő kommentszekcióban már előrevetítettek. Na, és hol lesz a vége? Valóban beváltják ígéretüket? A tóparton-vízparton támadnak rám? Megszúrnak? Megütnek? Mert ugye nyíltan verést helyeztek kilátásba. Ezúton is nyomatékosan kérem a MOHOSZT, hívja vissza a halászokat" - mondta a Borsnak Alekosz, akinek több döglött haltetemet is bedobtak az udvarára, az errőlt készült fotókat a linkre kattintva tekintheti meg.

Alekosz Forrás: facebook/nagyalekosz