Vágólapra másolva!
A menyasszonyi ruhája eltűnt az autójából.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Nagy Őben volt főszereplő Clare Crawley: a The Bachelor 18. évadjában második lett, eljutott a végéig, majd saját műsort kapott, ő volt a 16 Bachelorette főszereplője és egyben fődíja, ő válogathatott a férfikérők között. Rutinos tévészereplő, mert a Bachelor in Paradise két évadjában is ott volt, továbbá szerepelt a Bachelor Winter Games című realityben is.

Clare Crawley Clare Crawley - Instragram

A most 41 éves Clare Crawley elutazott nyaralni vőlegényével, Ryan Dawkinsszal - de amikor hazaért, rájött, hogy meglopták. "A lelkem mélyéig bízom abban, hogy mindennek oka van. És lehet, hogy most még nem tudjuk, hogy ez az ok, de minden rendben lesz... Amikor Ryan és én a hét elején visszatértünk Hawaiiról, láttam, hogy az autómat feltörték, amíg távol voltunk. És találjátok ki, mi volt a kocsiban... Hamarosan itt az esküvőm, úgyhogy a menyasszonyi ruhám volt az autóban" – idézte a pagesix.com a tévésztárt.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért napokig tart esküvői ruhát a kocsiban. "Azért volt ott, mert el kellett volna vinnem az utolsó módosításra, igazításra, és emlékeztetni akartam magam, hogy ne felejtsem el" - magyarázta a szomorú menyasszony.