Váratlan fordulat L.L. Junior válása során

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, hatalmas vagyonon osztozkodott volna L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga, akik a rapper miatt halasztották az első bontópert. Így még hosszú hónapokig húzódik a tárgyalás, ugyanis L.L. Junior hamarosan indul Dominikára, ahonnan csak tavasszal tér haza. Egy szemtanú állításai szerint a házaspár a hétvégét is együtt töltötte, ahol nem úgy tűnt, hogy válni akarnak.
Vágólapra másolva!

Egyre különösebb L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válásának ügye, akiknek egy hatalmas vagyonon, háromszázmillió forinton kellene osztozkodniuk. Egyelőre nem tudni, hogy ennek is köze van-e a halasztáshoz és ők maguk között akarnak-e erről tárgyalni, de az biztos, hogy egy darabig még hivatalosan házasok maradnak és jó kapcsolatban vannak egymással.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga a közös kislányukkal Instagram

A hétvégét is együtt töltötték, ugyanis egy budai játszóházban tartották L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiának születésnapját, melyen részt vett G.w.M és Young G Béci családja is. Körtvélyessi Kinga is ott lehetett kislányukkal, Lilivel, viszont a rapper fiatal barátnőjét, Dárdai Blankát nem hívták meg az eseményre. Egy ideje nem is osztanak meg közös fotókat és azt sem tudni, Dominikára együtt utaznak-e majd, de a jelek arra mutatnak, hogy talán véget érhetett a kapcsolatuk.

Egy szemtanú állításai szerint L.L. Junior inkább régi kapcsolatát melegítené fel feleségével, legalábbis a születésnapi bulin tanúsított viselkedése alapján.

"A kisfiammal voltunk a játszóházban, amikor egy kisebb csoportra lettem figyelmes. Nagyon vidámak voltak, jókat nevettek, hamarosan pedig az is feltűnt, hogy az egyikük nem más, mint L.L. Junior.

- kezdte a Blikknek a szemtanú, aki kisfiával ugyanabban a játszóházban tartózkodott az esemény idején.

Többször is próbálta átölelni Kingát, apróságokkal láthatóan kereste a társaságát. A felesége, úgy láttam, távolságtartóan fogadta a viselkedését: nem veszekedtek, de nem is viszonozta a közeledést. Nekem mindenesetre nem úgy tűnt, mintha Junior nagyon el akarna válni... Ráadásul az új barátnőjének se híre, se hamva nem volt" - mondta a nő a lapnak, aki úgy ítélte meg, hogy a rapper egyértelműen közeledett feleségéhez.

Az, hogy Dárdai Blankával egy párt alkot-e még nem tudni, ugyanis sem L.L. Junior, sem Körtvélyessy Kinga nem szólaltak meg az esetről. Az viszont bizonyos, hogy a rapper és a fiatal énekesnő is letörölt jó pár közös fotót és már hivatalos Instagram-oldalaikon sem követik egymást.

L.L. Junior és Dárdai Blanka között hatalmas korkülönbség volt Forrás: L.L. Junior/Instagram