A Mokka vendége volt L.L. Junior, akinek ez az év sem indul zökkenőmentesen, egyik botrány követi a másikat. A TV2 műsorvezetői a közelgő dominikai útjáról kérdezgették, amikor nagyon kínos helyzetbe hozta magát és Iszak Esztert is.

L.L. Junior nemrég a Fekete Vonat Aréna-koncertje miatt magyarázkodott, majd a válásáról, most pedig a Mokka-interjúja is szorulna némi magyarázatra. Mint írtuk, hamarosan útnak indul Dominikára, ahol zenélni is fog és tavasszal tér leghamarabb haza a Karib-térségből. 

Iszak Eszter és Váczi Gergő kérdezgették L.L. Juniort arról, hogy mit tervez kinn pontosan, majd a női műsorvezető megkérdezte, hogy barátnője, Dárdai Blanka is vele tart-e az útra. A rapper reakciója ennél meglepőbb és kínosabb már nem is lehetett volna, ugyanis egy TNT dalt kezdett dúdolgatni, melyre az az egyetlen magyarázat, hogy azt hitte, Iszak Eszter még mindig Dobrády Ákos párja.

Dárdai Blanka és L.L. JuniorForrás: Instagram/L.L. Junior

"A barátnőd nem tart veled Dominikára?" - kérdezte Iszak Eszter, melyre a L.L. Junior így felelt:

Tudod, bolond aki sír egy lány után.... - dúdolta a rapper.

Majd tovább folytatódott a kínos párbeszéd Iszak Eszter és vendége között.

"Miért nem térünk vissza a te magánéletedre?" – próbálta terelni a szót a műsorvezető.

Ha tudnék válaszolni, dalban mondanám el. Egyébként beszélhetünk egymás magánéletéről? Nem? Csak az enyémről? Tudom, műsorvezető vagy" - fokozta tovább a kínos pillanatokat L.L. Junior, amikor Váczi Gergő is közbevágott, hogy mentse a helyzetet: Esztinek ez már rég nem a magánélete.

Már réges-rég nem az, viszont a tied porondon van - felelte ekkor már láthatóan ingerülten Iszak Eszter, aki jól láthatóan feszengett az interjú további részében, hiszen tavaly ment feleségül Gyurta Dániel úszóhoz, ezért is érinthette kellemetlenül, hogy volt párját hozta fel L.L. Junior, aki végül válaszolt a kérdésre a kis közjátéka után.

"Nehéz erről beszélni, most biztosan egyedül megyek ki, muszáj hogy most nyugalomban és rendben legyen minden" – válaszolta zavarában L.L. Junior, aki még azt is hozzátette, hogy számára a legfontosabb most, hogy feleségével, Körtvélyessy Kingával megegyezzenek a közös gyerekük ügyében.