Csúnyán nekimentek a kommentelők Schobert Norbinak

Schobert Norbi
Vágólapra másolva!
Schobert Norbert korábban rendőrként dolgozott, többek közt ezért volt vendég a Budapesti Rendőr-főkapitányság podcast adásában. Az egészségi állapotáról és a múltjáról is mesélt, de a kommenteket egy ponton le kellett tiltani, annyian írtak negatív véleményt róla.
Vágólapra másolva!

Sokan nem tudják, de Schobert Norbert egykor rendőr volt, így a podcast adásban volt kollegaként köszöntötte a beszélgetőpartnere. Bár az adás még csak két órája került ki a BRFK hivatalos közösségi oldalára, már le kellett tiltani a kommentelési lehetőséget a beszélgetés alatt.

"Kedves Követők! A méltatlan reagálások miatt a hozzászólások kikapcsolása mellett döntöttünk. Valamivel felnőttesebb, következetesebb viselkedést szoktunk meg tőletek; kezdett a dolog olyan formát ölteni, mintha ezt az adásrészt kötelezően megnézendő epizódként állítottuk volna elétek - huncut módon, a videó már eddig több ezres megtekintésnél tart, tehát sokak érdeklődését mégiscsak kiváltotta. Köszönjük a megértést, akit érdekel az interjú, annak további kellemes kikapcsolódást kívánunk!" - írta a BRFK Facebook-oldalán.