Rába Tímea az emlékezetes, botrányos, 1991-es szépségkirálynő-választáson második lett, ezzel pedig az első "udvarhölgy" címet szerezte meg. Vadonatúj autót kapott arany slusszkulccsal, amit vissza akartak venni tőle korábban megjelent aktfotók miatt. Mutatjuk a képeket! 

1991 nyarán volt talán a legbotrányosabb hazai szépségkirálynő-választás, amelyen Rába Tímea második lett, de röviddel később már magyarázkodnia kellett a nyertessel, Bálint Antóniával együtt. „Rólam a májusi Lui-ban jelentek meg fotók. A képeket már több mint egy esztendeje készítették, én is csak a megjelenés után értesültem róluk. Természetesen nekem sincs szégyellnivalóm a felvételek miatt. Egyébként is, mi ezt az egész versenyt egy játéknak fogtuk fel, nem gondoltuk, hogy pusztán azért, mert mi nyertünk, támadásoknak leszünk kitéve" – magyarázta akkor a Kurírnak.

Arcanum, Kurír

Pár nappal később a lap egy névtelen megszólalót idézett: „Láttam őket a tévében is, ők voltak például Flipper Öcsi háttérénekesei. Nagyon nyomják azt a két csajt. Én is megfordulok azokban a körökben, és így elég sokat hallottam már róluk. Nagyobbat csalódnának az emberek, ha ezt megtudnák, mint amikor meglátták Tímea aktfotóit. Nem vagyok rosszmájú, de egy lány szerintem nem elég, hogy csak szép legyen." Mellé az újság utalásképp a pornós Cicciolinát tette, amint egy kígyót cirógat.

Arcanum, Kurír

A Mai Nap is foglalkozott a témával, egy hazai aktfotóst is megkérdezett. „Nem csináltam Antóniáról aktnaptárt. Fotóztam ugyan vele aktot, de az akkor készült felvételek hiánytalanul itt vannak a fiókomban, egyetlenegyet sem adtam el belőle sem itthon, sem külföldön. Tímeáról, a második helyezettről mintha hallottam volna, hogy jelentek meg képei a Playboy angol kiadásában. Csak attól féltünk, nehogy első legyen. A nem szakember zsűritagokkal próbáltuk megértetni, hogy Tímea túlságosan alacsony ahhoz, hogy az európai mezőnyben esélye legyen."

Meztelen képgalériáért kattintson a fotóra!Arcanum, Mai Nap

"A szakemberek szerint a 4-es számú lány volt a legesélyesebb, de nem lehet vitatkozni huszonegy pénzeszsákkal. Nagyon sajnálnám, ha újabb botrány követné a magyarországi szépségkirálynő-választást, éppen most, amikor végre ha a rendezés színvonala nem is, de a szponzorok részvétele már elfogadható volt. Attól tartok, ha most zűr lesz, hosszú időre lehúzhatjuk a rolót" – mondta. Rába Tímeával hosszabban foglalkozott a lap:

Meztelen képgalériáért kattintson a fotóra!Arcanum, Mai Nap

 A cikk folytatódik, vannak még meztelen képek, sztorik, lapozzon!