Elvis Presley a lányuk születése után már nem szexelt a feleségével

Elvis Presley et Priscilla mariage WEDDING
Elvis Presley et Priscilla Mariage en mai 1967 Hotel Aladdin a Las Vegas. Collection Christophel © LECOEUVRE PHOTOTHEQUE
Vágólapra másolva!
Elvis Presley nem volt hajlandó szexelni a feleségével, miután megszületett a lányuk. De vajon mi volt rá az oka?
Vágólapra másolva!

Elvis Presley egyetlen lánya, Lisa Marie Presley nemrég halt meg, ennek kapcsán több régi sztori is előkerült a családról – közülük a Daily Star most azt elevenítette fel, hogy a gyerekük születése után Elvis már nem akart szexelni a feleségével, Priscillával, aminek különös oka volt.

Priscilla és Elvis Presley az esküvőjükön Forrás: Collection Christophel via AFP/© LECOEUVRE PHOTOTHEQUE/Lecoeuvre Phototheque

"Elkezdtem kételkedni a saját szexualitásomban, nőiségemben. A fizikai és érzelmi szükségleteim kielégítetlenül maradtak" – írta már az önéletrajzában Priscilla Presley, aki aztán a tánctanárával és a karatetanárával vigasztalódott.

Hogy Elvis miért utasította vissza Lisa Marie születése után, arra egy jó barátja, Sonny West adta meg a választ: Elvis korábban sem feküdt le olyan nőkkel, akiknek gyerekük volt, és Priscillára is már inkább anyaként tekintett, mint feleségként.

Lisa Marie egyébként 1968-ban született, de a szülei csak öt évvel később váltak el.