Sírva búcsúzott L.L. Juniortól a kisfia

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Könnyekkel a szemében búcsúzott kisfia L.L. Juniortól. A rapper csütörtökön, kora délután érkezett meg a Liszt Ferenc Repülőtérre, hogy kezdetét vegye a hónapokig tartó dominikai utazása.
Vágólapra másolva!

"Nagyon szépen indult a reggelem; a drága édesanyám ínycsiklandozó reggelivel lepett meg, tükörtojást készített szalonnával. Ezután Kinga áthozta Lilit, így a kislányomtól is el tudtam búcsúzni – mondta el a Blikknek L.L. Junior, hozzátéve, hogy a reptéren ismét sírt.

– mesélte.

Forrás: L.L. Junior/Instagram

"Este érkezem meg Dominikára. Csobbanok egyet a medencében, majd elindul egy kis helyreállítás a lelkemben és nyugi, ami kell nekem. Környezetváltozásra van szükségem, ez egyfajta önismereti út lesz számomra új lehetőségekkel. Nem száműzetésbe megyek, zenélni, dalt szerezni is fogok" - tette hozzá.

Az elvonulás bizonyára időszerű volt, hiszen L.L. Junior nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi hónapokban. Tavaly nyáron feleségével, Körtvélyessy Kingával úgy döntöttek, végleg elválnak. Emellett szakmai szempontból is fájó pillanatokat élt át. A januári, Arénában tartott Fekete Vonat-nagykoncert nem hozta meg a várt bevételt, nagy botrány lett a visszatérésből.