Kucsera Gábor már évekkel ezelőtt furcsán beszélt a házasságról

Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Ha a házasság nem működik, a gyerek tartja össze - nyilatkozta pár évvel ezelőtt. 
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, végleg megromlott Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága, a férfi hónapok óta külön él - erről itt olvashat.

"Én abban hiszek, hogy egy párt a közös gyerek kapcsol inkább össze. Szerintem az esküvő inkább a nők álma, nekik kell a fehér ruha... Ha esetleg nem működik a dolog, akkor nem az esküvő tartja össze a párt, hanem a gyerek" - nyilatkozta Kucsera Gábor az Esküvő Classic magazinnak, 2017-ben.

Kucsera Gábor Forrás: Life TV

Az újság 2017-ben készített róluk esküvői képeket - amikor a lap megkérdezte őket, kedvet kaptak-e az esküvő megismétléséhez, Kucsera azt válaszolta, hogy "nem volt még olyan régen az előző alkalmom", Tápai viszont arról ábrándozott, hogy a tizedik évfordulón majd tengerparton, mezitláb újítják majd meg a fogadalmukat.

Kucsera arról is beszélt, miért ment bele a házasságba: "Rájöttem, hogy kompromisszumot kell kötnöm. Én egy elég szabad ember vagyok, szeretem a barátaimmal tölteni az időmet és nem viselem jól a kötöttségeket. De amikor újra összejöttünk, akkor már tudtam, hogy gyereket, családot akarok, és ehhez változnom, változtatnom kell."

Már akkor is voltak veszekedések. "Talán sportolói múltunkból is adódik, hogy mindketten makacsak és erős egyéniségek vagyunk, ezért néha keményen megküzdünk a véleményünkért" - vélekedett Tápai Szabina.