Szakíthatott L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője

Dárdai Blanka, L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior két hónapra elutazott a Dominikai Köztársaságba, arról pedig kétértelműen nyilatkozott, hogy mi lesz addig a barátnőjével, Dárdai Blankával.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, L.L. Junior egyedül utazott a Dominikai Köztársaságba, miután a volt felesége nem engedte, hogy a kisfiukat is magával vigye. A rapper a korábbi interjúkban is csak arról beszélt, hogy a fiával utazna, 18 évvel fiatalabb barátnőjét, Dárdai Blankát nem emlegette.

Dárdai Blanka és L.L. Junior Forrás: Instagram/L.L. Junior

A Bors felhívta a figyelmet arra is, hogy Juniorék korábban rendesen dokumentálták a szerelmi életüket a közösségi médiában, az utóbbi időben azonban látványosan elmaradtak a közös képek – így meg is kérdezték a zenészt, hogy szakítottak-e, de ő kétértelmű választ adott.

"Ne félj az elválástól. A távollét olyan, mint a szél. A kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja... A nagyokat fellobbantja. Csak ezt tudom mondani. És azt, hogy nem tudom, mi lesz az életemmel" – idézte Szécsi Pált L.L. Junior. Közben Dárdai Blanka még ennyit sem mondott, egyáltalán nem akart megszólalni az ügyben.