Egyre érdekesebb információk látnak napvilágot a Kucsera-Tápai válás ügyében, ami sokak szerint előre látható volt egy ideje. Bár Tápai tálalt ki arról, hogy megromlott a házasságuk és azt is elmondta, férje megcsalta őt, sokan mégis a háromgyerekes édesanyát támadják. Most kiderült, hogy a házaspár szülei hogyan reagáltak a történtekre.

Mind Kucsera, mind Tápai szülei nagyon szerették gyerekeiket egy párként tudni. A családot is nagyon megviselték a történtek, főképp azért, mert nagyszülőként mindent megtettek, hogy unokáiknak ne csonka családban kelljen felnőni.

Már a házasságukat is a szülőknek köszönhetik, akik egyengették az útjukat egymás felé, amikor kapcsolatuk elején szakítottak. Tápai Szabina épp egy boldogtalan kapcsolatban volt, amikor édesanyja közbelépett és összehozta a házaspárt. Ezt követően egy évvel később már össze is házasodtak és a szülők is megnyugodtak, hogy végre minden rendben lesz.

Majd a volt kajakos egyre kicsapongóbb életvitelt élt, amit az egész család észrevett és próbálták jó belátásra téríteni azért, hogy ne veszítse el feleségét.

Gábor szülei példás házasságban élnek, mindig kitartottak egymás mellett. Szerették volna, ha fiuk ezt a mintát követi. Saját lányukként szerették Szabinát, és úgy gondolták, ő a tökéletes választás Gábor számára. Amikor látták, hogy gondok vannak közöttük, összefogtak Szabina szüleivel, és együtt küzdöttek azért, hogy a gyerekeik ne váljanak el. Többször is leültek a fiukkal beszélni, kérték, hogy ne járjon annyit bulizni és ne keveredjen kalandokba. Győzködték, hogy a család mindennél fontosabb, ne dobjon el mindent" – mondta a Blikknek a pár egy közeli ismerőse, aki azt is elárulta, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor szüleit megrázták a történtek, de igyekeznek támogatni gyerekeiket és unokáikat is ezekben a nehéz időkben.

Tápai SzabinaForrás: Instagram, Tápai Szabina