Nicola McLean is járt a Playboy-villában, de azt állítja, túl fiatal volt, nem volt kedve "szexelni egy öregemberrel." Hugh Hefner viszint nem sértődött meg, ha valaki kihagyta a csoportszexet. A modell meztelen képeiért lapozzon!

Nicola June McLean egy angol modell, televíziós és médiaszemélyiség. Részt vett az angol Celeb vagyok, ments ki inen!-ben, a Celebrity Big Brotherben, többek közt. Most a Daily Starnak elmesélte, hogy fiatalon ő is járt a Playboy-villában, de nem feküdt le a szexbirodalom tulajdonosával, mert öregnek tartotta.

https://www.instagram.com/nicolamclean30/

Hugh Hefnerrel még régebben találkozott, a most 41 éves modell 19 évesen látogatta meg a Playboy alapítóját a kaliforniai villájában a 75. születésnapi partiján. "Ő válogathatott, Hefnek nem kellett senkit sem kényszerítenie arra, hogy lefeküdjön vele. Feltette a kérdést, és rajtad múlt, hogy megtetted-e vagy sem."

Több playmate később ezekkel a sztorikkal került be a bulvársajtóba. "Szerintem nem helyes, ha az anyagi haszonért csinálod, aztán panaszkodsz miatta. Én nemet mondtam, nem akartam lefeküdni egy öregemberrel... de ha megtettem volna, nem mondtam volna később, hogy kényszerítettek rá" - magyarázta.

A cikk folytatódik, a meztelen fotókért lapozzon!