Különös dolgot árult el magánéletéről Marsi Anikó

Marsi Anikó
Vágólapra másolva!
Boldog az új házasságában Marsi Anikó, aki mára baráti viszonyt ápol a férje volt párjával, Agócs Judittal. 
Vágólapra másolva!

Tizenhat év házasság után elvált, nem sokkal később viszont rátalált a szerelem Gyarmati Gábor személyében, akivel tavaly szeptemberben össze is házasodtak. Jól működik a mozaikcsaládjuk, a gyerekek is kedvelik egymást.

"Úgy érzem, kijelenthetem, hogy nálunk majdnem mindenki jóban, korrekt viszonyban van mindenkivel. A napjaink úgy telnek, mint minden átlagos családnak: a fiúk megvárnak a vacsorával, közben pedig nagyokat beszélgetünk.

Ha a szülők intelligensen viselkednek, akkor a gyerekek örömmel alkalmazkodnak, akár kicsik, akár kamaszok. Olyannyira, hogy nemrégiben például az volt a közös programunk Gáborral, hogy lementünk Győrbe megnézni a kisfia édesanyját egy hétvégi előadáson" - mesélte Marsi Anikó a Blikknek.

Forrás: Marsi Anikó/Instagram

Az új párjának meglepően gyorsan igent mondott a házasságra, de cseppet sem bánta meg ezt a döntést. "Szeretem ezt az embert. Mindent szeretek vele együtt csinálni, és azt gondolom, ezzel ő is így van. Amit csak tudunk, igyekszünk megadni a másiknak. Gábor az első ember az életemben, aki igazán komolyan veszi az álmaimat, legyen szó lakásfelújításról, barkácsolásról vagy bármi másról. Gáborral egyszerűen jó minden... Együtt vacsorázni, barkácsolni, felújítani, futni.

- árulta el.

"Gáborral úgy kerültünk össze, hogy már mindkettőnknek kialakult élete volt, alkalmazkodtunk egymáshoz, és igyekszünk a mai napig összecsiszolni az adottságainkat, a lehetőségeinket. Amikor pedig a fiúk az apukájukkal vannak, kettecskén, romantikusan ünnepeljük a hétköznapokat" - tette hozzá.