Nagy meglepetést okozott L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, elhagyta az országot L.L. Junior, aki végül egyedül utazott a Karib-tengerhez, aki úgy tervezte, hogy kisfiát is magával viszi. Végül meghiúsúltak tervei, ugyanis volt felesége nem engedte az utazást kisfiuknak, így a zenész társaság nélkül maradt. Bár nem tudni, hogy fiatal barátnője neve miért nem merült fel a terveiben, sokan úgy gondolják, máris vége a kapcsolatnak. Talán ezért is vetette bele magát egyből a munkába, nagy meglepetést okozva követőinek.
Vágólapra másolva!

Máris új dallal jelentkezett L.L. Junior, aki nem tétlenkedik, hiszen megmondta korábban, hogy karrierjét is építeni szeretné Dominikán. Az új dalnál már csak az meglepőbb, hogy a szöveg sem magyarul, hanem spanyolul íródott, ennek ellenére is sikerült pár nap alatt elkészülni vele.

A rappernek sok szabadideje maradhat a zenélésre, mivel nem utazott vele Dárdai Blanka sem, akiről nem hajlandó nyilatkozni sem az utóbbi időben. Egyre többen találgatják, vajon szakított-e 18 évvel fiatalabb párjával L.L. Junior, követői is sorra teszik fel a kérdést a bejegyzések alatt, volt, aki észrevette, hogy már nem is követik egymás közösségi oldalait.

A Punta Cana című dalt spanyolul adja elő L.L. Junior Forrás: L.L. Junior Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.