Dédunokájának köszönheti az életét Bangó Margit

Bangó Margit
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Bangó Margit súlyos betegséggel küzdött az elmúlt időszakban. Szerencsére már gyógyuló félben van az énekesnő, aki úgy érzi, köszönettel tartozik imádott dédunokájának azért, hogy átsegítette ezen a nehézségen.
Vágólapra másolva!

Bangó Margit és dédunokája, Gáspár Tina már évek óta együtt élnek A 72 éves, Kossuth-díjas előadóművész gyáli házában. Annak ellenére, hogy Gáspár Tina már 21 éves, négy éve komoly kapcsolata van, mégsem akarja otthagyni dédnagymamáját, akinek szerencséje volt az unokjával, amikor felfedezték betegségét.

A születésem után egyenesen hozzá mentünk, a kispesti házában laktunk a szüleimmel. Elmondhatatlanul szoros kötelék alakult ki köztünk. (...) 16 éves koromig együtt aludtunk" - idézi a Blikk Gáspár Tinát, aki jelenleg felsőoktatásban tanul és később a médiában tervez karriert építeni.

Bangó Margit nagyon büszke unokájára és nagyon hálás neki, amiért vele van a mai napig, hiszen úgy gondolja, Tina az őrangyala.

Ha ő nem lenne, talán már nem is élnék. (...) Azt a törődést és szeretetet, amit én adtam Tinácskámnak, amikor kicsi lány volt, most mind visszakapom tőle" - mondta Bangó Margit, aki már alig várja dédunokája esküvőjét, mert nagyon szeretne hajnalig mulatni ő is a lakodalomban.

Bangó Margit a Csináljuk a fesztivált! című műsorban Forrás: MTVA