Évekig nyomorgott külföldön a Megasztár egykori énekesnője

Bencsik Tamara/Instagram
Vágólapra másolva!
Bencsik Tamara a Megasztár negyedik évadában tűnt fel, ahol nagy sikerrel szerepelt. Majd a műsor végeztével magánéleti tragédiák miatt nem sikerült elérni a kitűzött célokat. Szeretett édesanyja elvesztése után érezte azt, hogy már nem érdekli semmi, az éneklésben sem lelt örömöt, így a költözés mellett döntött. Tíz év után költözött haza Magyarországra, most elmesélte, min ment keresztül a kinn töltött idő alatt.
Vágólapra másolva!

A 35 éves énekesnő sosem titkolta, hogy erotikus tartalmakkal is kiegészíti keresetét, melyet az OnlyFans nevű oldalra feltöltött képeivel szerez. Ezenkívül elmondta, hogyan alakult sorsa, miután Németországba költözött.

Úgy éreztem, nagyon lenézik a bevándorlókat. Persze később, amikor már szép ruhában, nagy színpadokon énekeltem, alig várták, hogy a közelemben lehessenek... Szerencsére kint megismerkedtem egy lánnyal, aki sokat segített nekünk a mindennapi hivatalos ügyek intézésében. Egyszer hívott, hogy benevezett egy pláza énekversenyére. Határtalan volt az örömöm! Főként miután elénekeltem a dalt, és állva tapsolt a közönség. Három nap múlva hívott a kísérőzenekar vezetője, hogy lenne-e kedvem csatlakozni hozzájuk" - ismerte el Bencsik Tamara, hogy sokat kellett küzdeni azért, hogy méltósággal élhessen külföldön, ahol a sok becsapás és lenézés ellenére sem engedte el álmát, hogy egyszer elismert énekesnő legyen.

Az énekesnő nemzetközi karrierje innen indult, azóta három zenekarral dolgozik, már bejárták egész Európát, volt olyan hónap, amikor több mint húsz fellépésük volt. Bencsik mégis úgy döntött, hazatér Magyarországra.

Viszont nagyon hiányzott Magyarország, egyre erősebben húzott a szívem, ezért a párommal úgy döntöttünk, hogy hazajövünk. Itthon is szerencsét próbálunk, de a külföldi karriert nem adtam fel, hiszen ma nincs áthidalhatatlan távolság. Amikor fellépés van, akkor repülőre szállok, és megyek énekelni" - idézi a Blikk Bencsik Tamarát, akinek tizenöt év kellett ahhoz, hogy valóra váltsa álmait.