Eltitkolt gyereke van egy másik nőtől Kucsera Gábornak?

Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Tíz év házasság után válik Kucsera Gábor és Tápai Szabina, aki azt állítja, férje többször is megcsalta őt. Illetve nemcsak az egykori kosárlabdázó osztotta meg a nyilvánossággal a megcsalás tényét, hanem több forrás is megerősítette, Kucsera nem volt hűséges típus. Azóta egyre több botrányos információ lát napvilágot a kajakozóról, akinek nőügyei egyre szövevényesebbek.
Vágólapra másolva!

Tápai Szabina múlt héten tálalt ki házasságukról és elárulta, hogy nyolc hónapja már külön is élnek férjétől. A háromgyerekes édesanya is rengeteg támadást kap mióta nyilvánosságra hozta az ügyet, viszont egyre többen állítják, hogy Kucsera volt a hűtlen fél.

Korábban a Life TV vendégeként kérdezték Tápaitól, hogy mit szólna hozzá, ha kiderülne, férjének van egy eltitkolt gyereke egy másik nőtől, mire a háromgyerekes anyuka így válaszolt:

Kicsit hangos lennék. Nem ütök, választékosan beszélnék vele és kiabálnék. De utána józan ésszel nyitnék a dolog felé. Az az ő gyereke, biztosan akarnám látni. Annyira összetartó családunk van, és Gábor is ilyen, ha véletlenül lenne ilyen, akkor a család az család" - idézi a Ripost az archív videóból, melyen a néhai Berki Krisztiánnak és Demcsák Zsuzsának beszélt érzéseiről Tápai Szabina.