Tíz év házasság után válik Kucsera Gábor és Tápai Szabina, aki azt állítja, férje többször is megcsalta őt. Illetve nemcsak az egykori kosárlabdázó osztotta meg a nyilvánossággal a megcsalás tényét, hanem több forrás is megerősítette, Kucsera nem volt hűséges típus. Azóta egyre több botrányos információ lát napvilágot a kajakozóról, akinek nőügyei egyre szövevényesebbek.

Tápai Szabina múlt héten tálalt ki házasságukról és elárulta, hogy nyolc hónapja már külön is élnek férjétől. A háromgyerekes édesanya is rengeteg támadást kap mióta nyilvánosságra hozta az ügyet, viszont egyre többen állítják, hogy Kucsera volt a hűtlen fél.

Korábban a Life TV vendégeként kérdezték Tápaitól, hogy mit szólna hozzá, ha kiderülne, férjének van egy eltitkolt gyereke egy másik nőtől, mire a háromgyerekes anyuka így válaszolt:

Sokkot kapnék. Nyilván lenne egy első reakcióm. Kikelnék önmagamból, azért volt már ilyen az életünkben.Kicsit hangos lennék. Nem ütök, választékosan beszélnék vele és kiabálnék. De utána józan ésszel nyitnék a dolog felé. Az az ő gyereke, biztosan akarnám látni. Annyira összetartó családunk van, és Gábor is ilyen, ha véletlenül lenne ilyen, akkor a család az család" - idézi a Ripost az archív videóból, melyen a néhai Berki Krisztiánnak és Demcsák Zsuzsának beszélt érzéseiről Tápai Szabina.