Kucsera Gábor egyik titkos szexpartnere: Többször is lebuktunk Tápai Szabina előtt

Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Amióta Tápai Szabina bejelentette, hogy 10 év után elválnak Kucsera Gáborral, egyre több megdöbbentő részlet lát napvilágot a sztárpár házasságáról. A sportoló többször is hűtlen lehetett három gyermeke édesanyjához, s a viszonyai között többek között egy ismert, férjezett modell is volt. Ám nem ő volt az egyetlen kalandja Kucserának: most megszólalt az exkajakos egyik szeretője.
Vágólapra másolva!

– Tudtam ki ő, tisztában voltam azzal is, hogy házas, és hogy akkor már megszületett a kisfia. Mégis belementem, mert nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki – mesélte a Blikknek a neve elhallgatását kérő hölgy, aki elismerte, hogy a viszonyuk alatt többször is lebuktak Tápai Szabina előtt, de szerinte az egykori kézilabdázó próbált szemet hunyni férje nőügyei felett, mivel bízott abban, hogy Kucsera felhagy a kalandokkal.

Kucsera Gábor Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

– Abban az időben Gábor volt otthon a kisfiával, Szabina pedig visszament kézilabdázni. Jó apuka volt, imádta a gyerekét, de amikor a felesége hazaért, gyakran elindult az éjszakába, olyankor találkoztunk. Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani.

Idővel a névtelenségben burkolózó nő is rájött arra, hogy nincs közös jövőjük a kajakossal, és arra is több jel utalt, hogy rajta kívül más lányokkal is múlatja az időt.