Így még biztosan nem látta Jennifer Lopezt és Ben Afflecket - videó

Ben Affleck románcai nettó vagyonuk alapján, Ben Affleck, Jennifer Lopez,  Los Angeles Special Screening Of "Marry Me" GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 08: (L-R) Ben Affleck and Jennifer Lopez attend the Los Angeles Special Screening of "Marry Me" on February 08, 2022 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Super Bowl, vagyis az amerikaifoci-liga döntője mindig óriási buli az Egyesült Államokban, a szünetekben adott reklámok is külön műsorszámnak számítanak – így általában a legnagyobb sztárokkal készülnek. Amint arról a People tudósított, a Dunkin' (Donuts) januárban Bostonban forgatott Ben Affleckkel, de a kisfilmjükben a színész felesége, Jennifer Lopez is meg fog jelenni. A cég egyelőre csak egy teasert mutatott az Instagramon, a forgatásról azonban már a TMZ is közölt videót, amelyet megnézhet alább.
Vágólapra másolva!