Madonna sértődötten szólt vissza az eltorzult arcát kritizálóknak

65. Grammy, Grammy, Madonna,
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 05: Madonna speaks onstage during the 65th GRAMMY Awards at Crypto.com Arena on February 05, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)
Vágólapra másolva!
A hétvégi Grammy-gálán Madonna is megjelent, azóta mindenkit az foglalkoztat, hogy a 64 éves énekesnő arca a plasztikai beavatkozások miatt teljesen megváltozott, eltorzult. A kritikákat nem hagyta szó nélkül, egy hosszú posztban reagált.
Vágólapra másolva!

Hosszú posztban reagált a külsejére vonatkozó megjegyzésekre Madonna, akinek teljesen más lett az arca, mióta utoljára vállalt nyilvános szereplést.

Forrás: Getty Images for The Recording Academy/(C)Kevin Mazur/Kevin Mazur

"Ahelyett, hogy az lenne a fókuszban, amiről a beszédemben is szó volt, hogy hálát kell adnunk az olyan félelmet nem ismerő művészeknek, mint Sam Smith és Kim Petras, sokan úgy döntöttek, hogy inkább csak a rólam készült közeli fotókról beszélnek, amiket sajtófotósok készítettek teleobjektíves fényképezőgéppel, és amik bárki arcát eltorzítanák" - írta a posztjában, melyben azt is megjegyezte, hogy ez "ageism", azaz életkor alapú diszkrimináció, amikor valakit a kora miatt ér hátrányos megkülönböztetés. Szerinte csupán erről és nőgyülöletről van szó, ami "átszövi egész világunkat. Egy olyan világot, ami nem hajlandó ünnepelni a nőket 45 éves koruk után, és szükségét érzi, hogy büntesse őket, ha továbbra is erős akaratúak, szorgalmasok és kalandvágyók maradnak."

Hozzátette, hogy életében nem kért még bocsánatot a kreatív döntéseiért, a külsejéért vagy az öltözködéséért, és nem most fogja elkezdeni. Azt írha, hogy a média mindig le akarja alacsonyítani, de ezt továbbra is próbatételnek veszi.