Hiába szerezte vissza ellopott közösségi oldalait Judy, újra betörtek a fiókjaiba. Az énekesnő profi informatikus segítségét kéri a felületek visszaszerzéséhez.

- Egy informatikus srác és az egyik barátnőm sikerült visszaszereznem a közösségi oldalamat, de pár nap múlva újra ellopták! Rengeteg személyes adathoz férnek így hozzá. De az elkövetők nagyon „cukik" voltak, mert a születési dátumomat is átírták 2004-re – mondta a Ripostnak nem teljesen őszinte kacajjal az énekesnő.

– Részben be tudok lépni a Facebook-fiókomba, de semmit sem tudok módosítani, sem megosztani. Látszik, hogy nem törölték teljesen az oldalt, csak korlátozták. Vietnámi IP-címhez kötötték a bejelentkezést, és hozzá egy e-mailcímet, amit sehogyan sem tudok törölni. Ráadásul valamiféle terrorista tartalmat osztottak meg a nevemben, emiatt letiltotta a rendszer a Facebookhoz csatolt Instagramomat is.

Judy úgyérzi, hátrányba kerülhet a Sztárban sztár cím műsorban, ha nem tudja a követőit szavazásra buzdítaniFotó: Major Kata - Origo

Az énekesnő nem is annyira a személyes profilját sajnálja: sokkal inkább fájlalja, hogy a 60 ezer követővel rendelkező oldalán nem tud tartalmakat megosztani a rajongóival.

– Nem magához a Facebookhoz ragaszkodom, hanem a rajongói bázishoz, akik már 25 éve követik a Groovehouse munkásságát. Nagyon fájó, hogy nem tudjuk őket informálni. Ragaszkodom ezekhez a fiókokhoz, mert lehetetlen küldetésnek tűnik újra felépíteni ezt a követőbázist.