Tizenéves modellt szemelt ki magának Leonardo DiCaprio

7 galéria Leonardo DiCaprio World Premiere of Netflix's 'Don't Look Up' USA United States IDSOK America NurPhoto New York New York City NY NYC East Coast County Arts Culture Editorial Arrivals Attending
Actor Leonardo DiCaprio arrives at the World Premiere of Netflix's 'Don't Look Up' held at Jazz at Lincoln Center on December 5, 2021 in Manhattan, New York City, New York, United States. (Photo by Jordan Hinton/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Leonardo DiCaprio ismét egy fiatal nőt szemelt ki magának, állítólag egy 19 éves modellel, Eden Polanival randizik.
Vágólapra másolva!

A 48 éves Leonardo DiCapriónak sosem volt még 25 évesnél idősebb barátnője, decemberben arról írtunk, hogy egy 23 éves modellel, Victoria Lamasszal jött össze, aki két évvel nagy filmsikere, a Titanic után született.

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Most egy nála is fiatalabb nővel hozták össze. A pletyka alapját az adta, hogy egy eseményen egymáshoz közel ülve fotózták le a párost, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy máris sokan támadják a színészt.

"Kate Winslet 22 éves volt, amikor Oscar-díjra jelölték a Titanic miatt. Vagyis három évvel idősebb volt, mint Leonardo DiCaprio jelenlegi barátnője" - írta egy netező. "Leonardo DiCaprio barátnője olyan fiatal, hogy a gimis éveit félbeszakította a covid" - jegyezte meg egy másik, de többen úgy látják, hogy valakinek le kell állítania Leonardo DiCapriót, mert ez utoljára tíz barátnővel ezelőtt volt vicces.