Tolvai Reni teljesen összeomlott

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Az élete legnehezebb időszakáról beszélt Tolvai Reni.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő nagyon fiatalon lett ismert, akkor költözött el a szüleitől és mindent egyedül kelllett megoldania.

Egész nap a buszban ültem, nem is tudom, hogyan oldottam meg a dolgaimat. Konkrétan gyerek voltam, 19 éves. Előtte soha életemben nem főztem vagy mostam. Ezek a problémák mind rám zúdultak úgy, hogy közben végig koncerteztem. Volt, hogy sírva hívtam fel anyukámat, hogy azonnal jöjjön fel, mert nem tudom megoldani a dolgaimat" - idézte fel, majd életének legnehezebb időszakáról is mesélt.

Forrás: Tolvai Reni/Instagram

Görögországban nyaraltunk, anya szülinapját ünnepeltük, és ő egy este összeesett, és meghalt. Tragikus és traumatikus volt, hiszen nagyon apás lány voltam és vagyok is. Ez a legnagyobb trauma az életemben; nem lehet megszokni vagy elfogadni. Minden egyes nap hiányzik, és minden egyes nap vágynék arra, hogy újra beszélhessünk. Ez egy óriási törés volt az életemben" - árulta el Reni, akinek a szerettei jelenléte segített feldolgozni a történteket.

Amikor visszajöttünk, és folytatni kellett a munkát, nem tudtam megcsinálni az első fellépésemet. Odamentünk, és nem tudtam kimenni a színpadra. Nehéz időszak volt" - mesélte az énekesnő a hot!-nak.