Bencsik Tamara meztelen fotóiért pénzt kér és bárki megnézheti

Bencsik Tamara
Vágólapra másolva!
240 fotója vagy videója van fenn.
Vágólapra másolva!

Az OnlyFans pár éve terjedt el, sok olyan Instagram-sztár költözött át oda, mert több pénzt lehet keresni - főképp erotikus képekkel, videókkal, előfizetőkkel vagy külön kérések teljesítésével. Bencsik Tamara a zenei karrierje építése közben regisztrált az oldalra, 119 képe, 121 videója van fenn a publikusan elérhető adatok szerint - írtuk egy hónappal ezelőtt.

Bencsik Tamara https://www.instagram.com/bencsiktamara.official.ig/

"Hosszabb gondolkozást követően úgy döntöttem, hogy nagy kimaradás után ismét kamera elé állok. Mivel itt ilyen tartalmú (+18) anyagot nem oszthatok meg, és az oldal mondanivalója is a karrierem más részéről szól, ezért a testi szépség és jó ízlés határain belül maradva létrehoztam a saját 'csakfanok' oldalam. Anno sokat készültem/edzettem a nyuszis fotózásra, nem beszélve a koromról, ahol több mint 10 évvel fiatalabb voltam... ez az oldal most más, ez vagyok Én. Egyszerűen a mindennapi Én" – írta korábban a közösségi oldalán.

Bencsik Tamara a TV2-n tűnt fel, a negyedik Megasztárban vitézkedett 2008-ban, ötödik lett. Azt a szériát nyerte Király Viktor, abban tűnt fel a bűnügyei miatt újra a médiában szereplő Fekete Dávid, előtte végzett még Lakatos Krisztián és Tóth Lüszi. Bencsik Tamara előtt esett ki Hien és Nkuya Sonia.