Kulcsár Edina harmadik gyerekét várja és már most óriási a terhes hasa, pedig még hónapok vannak hátra G.w.M-mel közös kislányuk születéséig. Szülei nagy titokban tartják a születendő gyerekük nevét, de annyit elárult az édesanya, hogy nagyon különleges lesz. Követői kérdésére válaszolva árulta el azt is, hogy milyen furcsaságot tapasztal magán a mostani terhessége során.

Kulcsár Edina korábban elmondta, hogy terhes hasa sokkal nagyobb, mint előző várandósságai alatt, amiről azt hallotta, hogy teljesen természetes jelenség. Méretei alapján sokan gondolnák, hogy bármikor megszülethet a baba, de elárulta, hogy még hónapok vannak hátra a szülésig. Kulcsár egy követője rákérdezett arra, hogy tapasztalt-e kívánósságot a terhessége alatt, amire az egykori szépségkirálynő meglepő választ adott.

"Egyik várandósságom alatt sem volt olyan, amit nagyon enni akartam. Most inkább azt veszem észre, hogy nem tudok normális evőeszközzel enni, mert fémesnek érzem az ételek ízét tőle. Sokszor inkább a gyerekek villájával, kanalával eszek" - számolt be a furcsa tapasztalatáról a lassan háromgyerekes édesanya.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg 24 órán keresztül.

Kulcsár EdinaForrás: Kulcsár Edina/Instagram