Zámbó Jimmy özvegye tudott Gregor Bernadett és férje viszonyáról

Zámbó Jimmy
Vágólapra másolva!
Régóta találgatják Zámbó Jimmy rajongói, hogy vajon köze lehetett-e Gregor Bernadetthez, aki az énekes halálát követően sem árulta el soha, valóban folytattak-e viszonyt. A szexi színésznőt azonban többen látták a kapcsolat idején az énekessel, maga Zámbó Krisztián is azt állítja, hogy rajta kapta apját a szeretőjével. Korábban Zámbó Edit is elmondta, hogyan bukott le néhai férje.
Vágólapra másolva!

Zámbó Jimmy özvegye, Zámbó Edit mindig is tudta, hogy férje megcsalja őt és azt is jól tudta, hogy kivel. Az asszony mégis megbocsátott férje félrelépései miatt, erről egy korábbi interjúban mesélt őszintén.

Nem volt vele könnyű az élet, de nagyon lehetett szeretni, ezért tartottam ki mellette" - mondta korábban a Blikknek adott interjúban Edit asszony, akitől az olvasók is kérdezhettek. Miután Zámbó Jimmy özvegye megnevezte Gregor Bernadettet, egy betelefonáló is elmondta, hogy a saját szemével látta őket a gyöngyösi strandon, félreérthetetlen helyzetben. Gregor Bernadett korábban kikerült a válaszadás elől, viszont sosem cáfolta, de meg sem erősítette a híreszteléseket.