Követték, majd egy gyorsétteremben összeverték a szépségkirálynőt

Vágólapra másolva!
A Miss Anglia döntősét, a Miss Newcastle győztesét minden ok nélkül verték meg – legalábbis ezt állítja.
Vágólapra másolva!

A 21 éves Newcastle-i Corel-Jo Antwhistle, aki megnyerte városa szépségversenyét, majd a Miss England döntőjéig jutott, most egy megdöbbentő támadásról számolt be: miután jól érezték magukat egy éjszakai klubban, betértek egy McDonald'sbe, hogy elvitelre rendeljenek. Miközben a pultnál álltak, Corel-Jót hátulról váratlanul megrúgta egy kapucnis férfi.

Instagram

A nő állítása szerint teljesen megdöbbent, mivel nem ártott a férfinak, nem is ismerte, nem is látta belépni a gyorsétterembe. Verekedni nem akart, de szólt a biztonsági őrnek, aki szerinte ránézett, majd elfordult, jelezve, hogy nem érdekli az ügy. A Daily Star cikke szerint Corel-Jo Antwhistle ekkor a mobiljával lefotózta a támadót, aki ettől még agresszívabb lett, arcon ütötte, majd dulakodni kezdtek. "Ahogy megfordultam, arcon ütött, és felvágta az ajkamat. Az eset sokkolt, mert én nem csináltam semmit ezzel a férfival, nem tettem semmi sértőt, teljesen idegen volt számomra" - magyarázta a nő.

Instagram

A támadó végül elvette tőle a telefont, a nőnek pedig több körme leszakadt, ami borzasztó fájdalmat okozott neki. A támadást rögzítette a térfigyelő kamera, a rendőrség azonosította a férfit, aki várhatóan bíróság felel majd a tettéért – mint kiderült, a támadó az éjszakai szórakozóhely óta követte a kiszemelt nőt.