Megszólalt Tóth Gabi a 15 éves fiú diákkal szexelő férfi tanár botrányáról

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Többször írtunk Bite Zsolt, az egyik óbudai iskola tanárának gyalázatos videóiról, amelyek természetesen a családos magyar sztárokat is felháborították. Tóth Gabi is családanya, úgy véli, vannak ideológiákhoz köthető félelmek, és azt kell látnunk, hogy ezek a félelmek nem alaptalanok.
Vágólapra másolva!

„Egyrészt azt gondolom, hogy vannak félelmek, melyek ideológiákhoz kötődnek, és azt kell látnunk, hogy ezek a félelmek nem alaptalanok. Elnézve, hogy mi történik a világban, például Amerikában, ahol elkezdték az érzékenyítést a pedofilokkal szemben, nem túl biztató a jövő. Másrészt aggasztó, hogy egy kiszolgáltatott tinédzserrel ez megtörténhetett. Alá-fölé rendeltségi viszony van egy pedagógiai asszisztens és egy diák között. Soha nem tudjuk meg, hogy félelemből tette-e a fiú, amit tett, vagy sem" – mondta Tóth Gabi az Origo megkeresésére.

Tóth Gabi Forrás: MTVA

„Egy fiatal, kiforratlan személyiség egy idősebb tanárral szemben nem tud helyes döntést hozni. Egy ilyen helyzet pedig az egész életére kihathat, mert ebben a korban vagyunk a legsebezhetőbbek. És úgy gondolom, hogy ez nemtől teljesen független, ha hetero kapcsolatban alakul ki, mondjuk felnőtt férfi és kislány között, ugyanolyan felháborító az eset" – tette hozzá az énekesnő.

A botrányos esetről a cikk alatt olvashat.