Vágólapra másolva!
Gelencsér Tímea mellplasztikájáról írt az Instagramon, azt is elárulta, hogy annak idején miért érezte szükségét a beavatkozásnak.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Gelencsér Tímea egy bikinis fotója alatt megindult a találgatás az Instagramon, hogy vajon megcsináltatta-e a melleit, mivel azok az eddiginél nagyobbnak tűntek a képen.

Gelencsér Tímea Forrás: Instagram/Gelencsér Tímea

Egy másik Instagram-posztjánál Tímea kommentben már válaszolt is ugyanerre a felvetésre: "Ugyanakkora, mint eddig!" – írta, legutóbbi bejegyzéséből azonban kiderült, hogy mégis plasztikai sebésznél járt, bár tényleg nem nagyobbítás miatt.

Az egykori szépségkirálynő már korábban mesélt arról, hogy érettségi után, szülői engedéllyel plasztikáztatta a melleit, emiatt volt szükség újabb beavatkozásra: "A mellműtét mellett döntöttem, és egyáltalán nem bántam meg, viszont időközönként cserélni kell, aminek most jött el az ideje" – írta friss posztjánál.

"Mindig felvállaltam a véleményem a plasztikáról, mert azt gondolom, hogy

Ha valaki korrigálni szeretne magán valamit, és ez magabiztosságot ad neki, akkor miért ne? Amikor abbahagytam a versenysportot (ami erősportnak számított, és kb. olyan alakom volt, mint a tornászoknak), akkor eldöntöttem, hogy szeretnék nőiesebb vonalakat" – magyarázta a döntése okát.