A múltban és a jövőben, nyolc korban játszódik a Duna TV új magyar sorozata

Cella (sorozat)
Vágólapra másolva!
Cella - Letöltendő élet címmel érkezik márciusban a Dunára a Megafilm Service legújabb antológiasorozata - áll az MTVA közleményében. 
Vágólapra másolva!

8 történelmi korszak, 1 börtön. Cella – Letöltendő élet címmel érkezik márciusban a Dunára a Megafilm Service legújabb antológia sorozata, amelyben minden rész különálló történetet dolgoz fel, így nincsenek állandó szereplők. Az időutazós krimiben egyetlen szereplő azonban mégis változatlan, a főcím fülbemászó dallama ugyanis Zséda hangján csendül fel mind a 8 rész elején - olvasható a közmédia közleményében.

Megafilm

A történetek azért is izgalmasak, mert nem csupán a szereplők cserélődnek, hanem a korszakok is epizódonként változnak, amelyekben játszódnak. És, hogy mi köti mégis össze valamennyiük sorsát? A hely, a bűntény, a cella, és a cellákon a rács - áll a leírásban.

Cella (sorozat) Megafilm

A drámai sorozat IMDb-oldaláról kiderül, hogy a szereplők közt felbukkan Szamosi Zsófia, Szabó Simon, Nagypál Gábor, Rátóti Zoltán, Réti Adrienn, Farkas Franciaska, Balázs Andi, többek között. Az első rész 1849-ben játszódik, a második pedig 1945-ben. Minden epizód más kort mutat be, az utolsó pedig 2050-be viszi el a nézőt.