Sokan kritizálják Majka új duettjét

majka
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Majka nem tétlenkedett sokáig és összeállt a Sztárban sztár leszek! című műsorból ismert Kaly Rolanddal, aki az utolsó évadban a döntőig jutott. A fiatal énekesnek Majka volt a mentora, aki nem rejtette véka alá csalódottságát, amikor nem az ő énekese került ki végső győztesként. Majka Curtisszel való szakításuk után most felkarolta Kalyt, akivel az első közös zenéjük nemrég jelent meg, de nem aratott osztatlan sikert.
Vágólapra másolva!

Nem fogadta jól a hallgatóság Majka és új zenésztársa, Kaly Roland legújabb zenéjét, a Pillangót, mely az éjszakai életről szól, legalábbis a két zenész előzetes elmondásai alapján. Egyébként nagy az érdeklődés az új duett iránt, egg nap alatt elérték a hetvenezres megtekintést, viszont a hozzászólások túlnyomó része alapján nem aratott akkora sikert, mint amilyenre számítottak.Legtöbben nem Majkát, hanem Kaly Roland hangját kritizálják.

Kaly Roland Forrás: Tv2

"Roli túl van tuneolva, néha nem lehet érteni, mit énekel többszöri meghallgatás után sem. Várom a dalszöveget, hogy legalább el tudjam olvasni, miről is szól a dal.

- írta egy hozzászóló, aki szerint egy hangminőséget javító program miatt lett komolytalan és érthetetlen az új dal.

Nemcsak ez az egy ilyen megjegyzés érkezett, elsősorban Kaly Roland hangjára, akit érthetetlennek talál a hallgatóság. Az énekes kedvét nem szegte a negatív fogadtatás, szerinte nagyon jól sikerült mind a videó, mind a zene.

Van, akinek iszonyatosan tetszett, imádta és rá tud ülni erre a stílusra és van, akinek nem jött be. Majkától sem ezt szokták meg, és az én eddigi munkásságomtól sem ezt kapták. Bízom benne, hogy ehhez az új stílushoz fel tud majd nőni idővel a közönség. Úgy vagyok vele, hogy nem szeretném egy stílusba beskatulyázni magamat, szeretném minél több oldalamat megmutatni. hasonlóképpen, mint a műsorban. Többféle stílusban, többféle világban ki akarom próbálni és meg akarom mutatni magam" - mondta a Borsnak a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője, aki próbál pozitív maradni a kritikák ellenére is.

Kaly Roland gratulál Kökény Daninak a Sztárban sztár leszek! döntőjében Forrás: Origo - Csudai Sándor

A torzított hangzásra is reagált a fiatal énekes, aki azt mondta, szándékos volt a választás és nem a terjedelmes, tiszta énekhang volt a dal célja, szerintük ez illett a zene hangulatához.

Lehetséges, hogy az én szintemen tudok nagyot énekelni, de nem feltétlen szeretem, és a finomabb, kisebb dolgokban sokkal jobban ki tudom élni magamat" - zárta gondolatait Kaly Roland, aki nagy büszke az új dalra és arra is, hogy Majkával dolgozhatott együtt.